Hoteli na Zlatiboru - Hotel Mons Zlatibor

Opis smeštaja


MONS Hotel & Apartments nalazi se pored Crkve u samom centru Zlatibora, na 300 metara od jezera, u neposrednoj blizini fudbalskih i teniskih terena. Izolovani su od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Sa svojim modernim enterijerom, sadržajem koji nudi i najvišim nivoom usluge, MONS predstavlja pravo mesto za odmor i uživanje svih generacija.
U Hotelu „MONS“ nalazi se 12 savremeno opremljenih apartmana, od kojih su 3 studija, 6 apartmana za četiri osobe i 3 apartmana koji primaju maksimalno šest osoba. Pored pomenutih smeštajnih jedinica, hotel sadrži i prijemni hol, recepciju, café restoran, wellness SPA centar, teretanu, dečiju igraonicu i FUN zonu.
Naš spa centar sadrži hidromasažnu kadu, toplu klupu, finsku saunu, parno kupatilo, kao i jedinu slanu sobu u regionu.
Pored hotelskog dela, u objektu se nalaze i MONS Apartmani. Deset moderno opremljenih apartmana za boravak do četiri osobe sadrže kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom i priborom za ručavanje, što će učiniti da se osećate kao kod kuće. MONS Apartmani nalaze se u istom objektu kao i Hotel, tako da su vam na raspolaganju sve prostorije i pogodnosti koje pruža hotel.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja od 2960 do 3600
Kontakt telefoni 031/848-005, 031/848-008
Web sitewww.mons-zlatibor.com
Udaljenost od centra 300 m
Adresa Ćaldov put bb

Hotel Mons Zlatibor - kontakt forma

Pošaljite Odustanite

Lokacija smeštaja na mapi Zlatibora


Pogledajte kompletnu mapu smeštaja na Zlatiboru Ostali hoteli na Zlatiboru