Apartmani na Zlatiboru - Vila Milena

Opis smeštaja


Vila Milena na Zlatiboru je smeštajni objekat apartmanskog tipa. Nalazi se u ulici Narcisa u neposrednoj blizini centra, autobuske stanice, pijace i ski staze. Vilu krasi prelepo dvorište sa zelenim travnjakom na kome naši najmlađi gosti uživaće u sadržajima koji su tu upravo za njih kako bi im boravak učinli lepim i nezaboravnim. Dragim gostima je na raspolaganju kablovska televizija i bežična Internet konekcija. Vila ima svoj parking prostor.
Vila raspolaže sa 6 apartmana različitih veličina i kapaciteta. Svi apartmani poseduju kablovsku TV, bežični Internet, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu.
Apartman Meda je trosoban apartman površine 60 m2 koji poseduje jednu spavaću sobu sa francuskim ležajem, drugu sa dva odvojena ležaja i dnevni boravak sa francuskim ležajem. U apartmanu mogu da odsednu 4 osobe.
Apartman Zeka je dvosoban apartman veličine 35 m2. Ima sobu sa francuskim ležajem i dva singl ležaja. Namenjen je za najviše 4 osobe.
Apartman Pčelica je apartman tipa studio sa francuskim ležajem. Ima kompletno opremljenu kuhinju. . Površina apartmana je 26 m2. Može da ugosti 2 osobe.
Apartman Leptir je dvosoban apartman - ima spavaću sobu sa francuskim ležajem i singl ležajem. Kapacitet apartmana je 3 osobe i veličine je oko 28m2.
Apartman Cvrčak - studio apartman sa francuskim ležajem. Kompletno opremljena kuhinja. Kupatilo sa tuš kabinom. Kapacitet apartmana je 3 osobe a veličina apartmana je oko 27m2
Apartman Bambi je studio apartman sa dva francuska ležaja. Kompletno opremljena kuhinja. Kupatilo sa tuš kabinom. Površina apartmana je 27 m2. Namenjen za boravak 4 osobe.
Ako želite prijatan odmor, ukažite nam poverenje i budite naši dragi gosti.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja
Kontakt telefoni 031/841-222, 064/278-25-25
Web sitevilamilena.com
Udaljenost od centra 300 m
Adresa Zlatibor, ulica Narcisa 96

Vila Milena - kontakt forma

Pošaljite Odustanite

Lokacija smeštaja na mapi Zlatibora


Pogledajte kompletnu mapu smeštaja na Zlatiboru Ostali apartmani na Zlatiboru