Apartmani na Zlatiboru - Vila Kaćun

Opis smeštaja


Vila Kaćun je smeštena u jednom od najlepših delova Zlatibor. Nalazi se u naselju Đurkovac na 200m od tržnog centra na Zlatiboru.
Vila Kaćun raspolaže sa šest moderno opremljenih apartmana, veličine od 45 do 65 m2. Smeštaj je kategorisan sa 4 zvezdice. Za goste vile obezbeđen je parking prostor.
Apartman A1 je površine od 65m2 i poseduje dnevni boravak sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo. Pogodan za smeštaj (4+1) osobe. Apartman poseduje DVD, kablovsku televiziju i bežični Internet.
Apartman A2 je površine 55m2 sadrži dnevni boravak, trpezariju, kompletno opremljenu kuhinju, spavaću sobu (francuski ležaj + 1 ležaj) i kupatilo. Pogodan je za smeštaj (3+1) osobe. Apartman ima televizor sa kablovskom, DVD i bežični Internet.
Apartman A3 je površine 65m2. Isti sadrži dnevni boravk sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kompletno opremljena kuhinja i kupatilo. Pogodan za smeštaj (4+1) osobe. Apartman poseduje kablovsku, DVD, bežični Internet.
Apartman A4 ima površinu 55m2 i sadrži dnevni boravak sa trpezarijom, kompletno opremljenu kuhinju, spavaću sobu (francuski ležaj + 1 ležaj) i kupatila. Pogodan je za smeštaj (3+1) osobe. Apartman poseduje TV, DVD, kablovsku TV i bežični Internet.
Apartman A5 veličine 55m2 sadrži dnevni boravak sa trpezarijom, kompletno opremljenu kuhinju, spavaću sobu (francuski ležaj + 1 ležaj) i kupatilo. Pogodan je za smeštaj (4+1) osobe.
Apartman poseduje TV, DVD, kablovsku TV i bežični Internet.
Apartman A6 ima kvadraturu od 45m2. Poseduje dnevni boravak sa trpezarijom i kompletno opremljenu kuhinju, spavaću sobu (francuski ležaj + 1 ležaj) i kupatilo. Pogodan je za smeštaj (3+1) osobe. Apartman poseduje TV, DVD, kablovsku i bežični Internet.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja pozvati
Kontakt telefoni + 381 31 845 803, + 381 60 440 4 204, + 381 63 404
Web sitevilakacun.com
Udaljenost od centra 250 m
Adresa Zlatibor, naselje Đurkovac

Vila Kaćun - kontakt forma

Pošaljite Odustanite

Lokacija smeštaja na mapi Zlatibora


Pogledajte kompletnu mapu smeštaja na Zlatiboru Ostali apartmani na Zlatiboru