Apartmani na Zlatiboru - CENTRAL POINT ZLATIBOR

Opis smeštaja


Apartman se nalazi na adresi Svetogorska 9a i ima površinu od 38m2. Poseduje jednu odvojenu spavaću sobu a smeštajni kapacitet je 4 osobe.
Kompletno opremljena kuhinja, etažno centralno grejanje na struju, kablovski tv i wi-fi, veš mašina, pegla, fen za kosu. Besplatan privatni parking.
Izuzetna lokacija, na par stotina metara od svih dešavanja. U neposrednoj blizini jezera, Kraljevog trga i hotela Palisad. Apartman je potpuno opremljen za ugodan boravak i uživanje i može zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih gostiju. Vrlo lep balkon, sa pogledom na mirnu ulicu opremljen je za sedenje i opuštanje.
U okolini objekta se nalaze svi bitniji sadržaji vezani za centar Zlatibora. Pored mnogobrojnih restorana, kafića i noćnih klubova za one koji vole adrenalinske parkove tu su Avantura park Zlatibor u blizini pijace, kao i Dino park Zlatibor u blizini hotela Čigota. Nedaleko su i otvoreni olimpijski bazen i dečiji bazen hotela Olimp, sa restoranom, koji u letnjim mesecima predstavlja jedinstveno mesto za opuštanje. Brojne agencije organizuju izlete na zanimljive destinacije u blizini kao što su Mokra gora, Sirogojno, Stopića pećina itd.
Opremajući apartman trudili smo se da vaš boravak na Zlatiboru bude što lepši i prijatniji. Nestrpljivi smo da podelimo utiske sa vama. Dobrodošli...
Uživajte !!!

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja na upit, cena je promenljiva i zavisi od perioda u godini i od dužine boravka.
Kontakt telefoni +381 64 396 00 02
Web site
Udaljenost od centra 250 m
Adresa Svetogorska 9a

CENTRAL POINT ZLATIBOR - kontakt forma

Pošaljite Odustanite

Lokacija smeštaja na mapi Zlatibora


Pogledajte kompletnu mapu smeštaja na Zlatiboru Ostali apartmani na Zlatiboru