Apartmani na Zlatiboru - Apartman Vuksanovic

Opis smeštaja


Apartman Vuksanović se nalazi u prelepom i veoma mirnom delu Zlatibora.Na nadmorskoj visini od 1000m.
Udaljen je 1300m od centra Zlatibora, odnosno od Kraljevog trga. Apartman je nov.Prvi put useljen Januara 2018 god. Okružen je borovim stablima i jelkama što gostima pruža veoma prijatan i čist vazduh.
Besplatan parking je obezbedjen u sklopu objekta.Apartman se nalazi na l spratu.
U apartmanu se nalazi veliki garderober,kao i dosta polica za garderobu i stvari.
Apartman sadrži odvojenu spavaću sobu sa velikim i udobnim bračnim ležajem.Dnevnu sobu sa ugaonom garniturom za sedenje sa mogućnošću razvlačenja za spavanje dve odrasle osobe.
U dnevnoj sobi se nalazi veliki LCD televizor sa digitalnim kanalima,kao i sto i stolice za rucavanje.Besplatni WIFI internet je obezbedjen u sklopu apartmana.
Kuhinja je opremljena: ravnom pločom sa dve ringle,frižiderom sa malom komorom za zamrzavanje,kompletnim posudjem sa priborom za rucavanje,staklenim časama, soljama za kafu i caj.
Kupatilo je moderno sa tuš kabinom.Toaletni pribor, peškiri i fen za kosu su obezbedjeni, kao i kompletna posteljina i jastuci.Apartman poseduje sopstvenu terasu za sedenje i komarnike na svakom prozoru.
Zlatibor je planina neverovatne i živopisne lepote, predela, borove šume, jezera. Na udaljenosti od 40 km. od apartmana se nalaze mnoga lepa odredišta koja bi trebalo da poseti i obidje svaki posetilac Zlatibora ili našeg apartmana.
Zabavni Avantura park za decu i odrasle 1300m.
Dino zabavni park je udaljen 1700m,
Na udaljenosti od 8 kilometara od apartmana je Ribničko jezero, Zlatarsko jezero je 36km od apartmana. Ski centar Tornik je udaljen 9 km. Nacionalni Park Tara 43km. Mokra Gora i čuvena Šarganska osmica su udaljeni 37km. Prelepa Potpećka pećina je 38 kilometara udaljena od apartmana. Drvengrad ili Kusturicin grad je udaljen 38 kilometara. Mačkat selo, nadaleko poznato po svojim proizvodima od suvog mesa, je na 12 km. Etno Selo Sirogojno je udaljeno 26 km .

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja 3000 - 3600
Kontakt telefoni +38164-874-68-97
Web site
Udaljenost od centra 1300 m
Adresa Andrije Jevremovica 132a

Apartman Vuksanovic - kontakt forma

Pošaljite Odustanite

Lokacija smeštaja na mapi Zlatibora


Pogledajte kompletnu mapu smeštaja na Zlatiboru Ostali apartmani na Zlatiboru