Apartmani na Zlatiboru - Apartman Petković

Opis smeštaja


Apartman se nalazi na Zlatiboru na jednoj od najlepših planina u Srbiji. Apartman je lociran u naselju Sloboda, koja je udaljena svega nekoliko stotina metara ( 500 ) od centra Zlatibora. Apartman se nalazi na četvrtom spratu kompleksa 3M TRIM, napravljen je na tri nivoa, gde svaki nivo poseduje svoje kupatilo. Kompletno je opremljen i pogodan za boravak grupe prijatelja iil višečlane porodice.
Na prvom nivou se nalazi dnevni boravak u kome se nalazi ugaona garnitura koja se razvlači i postaje udoban ležaj za dve osobe. Drugi nivo poseduje francuski ležaj za dve osobe, a na trećem nivou se nalazi spavaća soba sa dva zasebna kreveta.
Apartman je kompletno opremljen za prijatan i ugodan odmor. Gosti imaju na raspolaganju mašinu za pranje veša, veliki flat TV, terasu sa pogledom, električni roštilj, kao i kompletno opremljenu kuhinju koja se može koristiti za pripremu obroka.
Parking ispred stambenog objekta je prostoran i besplatan za korišćenje. Gosti mogu parkirati svoj automobil ispred ulaza u zgradu u svakom momentu. Na svega 20 metara od stambenog kompleksa nalazi se dečiji vrtić. Prodavnica je dostupna takođe na nekoliko metara od apartmana. Centar grada udaljen je 8-10 minuta laganog hoda. Planina Zlatibor obiluje raznim aktivnostima kako bi svojim posetiocima pruzila što bolji užitak. Tako da je ljubiteljima skijanja omogućeno da vreme provedu na ski stazama, a onim najmlađim i uživanje u "Avantura Parku".

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja
Kontakt telefoni 0637088747
Web site
Udaljenost od centra 700 m
Adresa Kiridžijska, objekat D, 3M trim

Apartman Petković - kontakt forma

Pošaljite Odustanite

Lokacija smeštaja na mapi Zlatibora


Pogledajte kompletnu mapu smeštaja na Zlatiboru Ostali apartmani na Zlatiboru